30 Eylül, 2011

"Türkiye Mezbahalarının Zulmü"


  Gün Zileli’nin sitesinde rast geldiğim ‘Türkiye Mezbahalarının Zulmü’  başlıklı videoyu paylaşan hareketin (Zulmü Görüntüle) varlığından ve bir senedir sitelerinin aktif olduğundan yine bu site vasıtasıyla haberdar oldum.

  Daha önce bahsettiğim Earthlings yahut bahsetmediğim Food, Inc. gibi filmleri izlerken duyduğum huzursuzluk ve öfkenin daha çoğunu -sitenin içerdiği videoların içeriklerinin Türkiye kaynaklı olması sebebiyle- bu sitedeki videoları izlerken duyduğumu söylemeliyim.

  “Bu video, biraz “izlenebilecek” olarak değerlendirilip kırpılan diğer görüntülerden geriye kalan çekimlerden oluşmaktadır.” ibaresiyle paylaşılmış olan kısa kaydı aşağıda izleyebilirsiniz.

 

 

   Bağlantılar:

- Videonun Youtube Sayfası

- Zulmü Görüntüle

.

2 yorum:

  1. merhabalar, yukarıdaki videoyu daha önce izlemiştim bu blogta görünce dayanamayıp tekrar izledim, bu tarz şiddet unsuru içeren videoları kolaylıkla izleyebilecek bir bünyeye sahibim. et tüketen sıradan sünni türk vatandaşıyım, sünni olmamı belirtmemdeki sebep her sene kurban bayramında kurbanını kesen bir ailenin mensubuyum.

    size sormak istediğim tek soru var hayvanların öyle yada böyle öldürülmesi her durumda kötü birşey nazikçe yada gaddarca kesilmiş ne fark eder? madem bunu engelleyemiyeceksek en kısa sürede olup bitmesi daha iyi değil midir?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Umut.

    Geç yanıt verdiğim için özür dilerim. Profil sayfamdaki e-posta hesabı vasıtasıyla bana ulaşırsan konuyla ilgili mesajlaşabiliriz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Web Analytics